Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize pokračuje v tradici započaté před více než dvaceti lety a na Štědrý večer nabídne divákům opět zcela novou pohádku. Letos jí bude Princezna a písař. Na představení vánočního schématu proto nechyběla hlavní představitelka této pohádky Monika Timková.

Přestože je mladá herečka teprve zelenáčem, strhla na sebe větší pozornost než třeba matadorka Tatiana Vilhelmová. Bylo to hlavně kvůli jejímu outfitu, konkrétně pozornost fotografů zaujaly punčochy imitující podvazkové pásy a podvazky.

Monika Timková bude v pohádce tvořit dvojici s Matoušem Rumlem coby královským písařem. Dvojice bude muset společně najít pravého viníka jedné loupeže a napravit dávnou křivdu. Zajímali jsme se o to, jak vzpomíná na proces vzniku filmu. „Natáčení bylo poměrně náročné už i z toho důvodu, že jsem musela denně vstávat ve tři padesát, ve čtyři mě vyzvedával řidič a pak jsem se dvě hodiny stávala v maskérně princeznou,“ vzpomínala na natáčení Timková.

Moničiným dětským snem bylo stát se princeznou, herečkou a vzít si Richarda Gerea. První dva sny si splnila, a jak je to s tím třetím? „Čekám, kdy se to dostane dál a požádá mě o roku,“ smála se Monika Timková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám