Hlavní obsah
Článek

Každá je sice matkou hned několika dětí, a navíc je zaměstnávají náročné pracovní povinnosti, přesto si udělaly čas a vyrazily si zasportovat. Řeč je o Aleně Antalové (51), Evě Decastelo (45) a Hance Kynychové (55). Je pravda, že poslední jmenovaná má sport jako svůj denní chleba, možná ale o to víc je vzácnější, že se pohybu věnuje i v době svého volna.

Populární cvičitelka, energická moderátorka v hubnoucím procesu a sympatická herečka se zapojily do čtrnáctého ročníku štafetového běhu Maminy Run. Ten se tentokrát konal přímo na brněnském výstavišti jako součást veletrhu Sport Life, a přilákal několik desítek maminek nejen s kočárky, ale například i koloběžkami nebo s dítětem v náručí.

Nejedná se totiž o typický závod na čas, což v úvodním proslovu komentovala Alena Antalová, která se nakonec stala pouze patronkou závodu a na samotný běh si netroufla. „Všechny to zvládněte, a když to nepůjde, tak si popovídejte,“ povzbudila běžkyně čtyřnásobná maminka.

Trasa po veletržních dlažebních kostkách a asfaltu měřila pět kilometrů. „Běželo se mi dobře, byť jsem poslední pětku běžela naposled před třemi týdny,“ řekla po závodě Hanka Kynychová, která si po absolvování závodu šla s Richardem Genzerem ještě zatančit.

Reklama

Další články

Načítám