Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně z Elišky Bučkové (34) vylezlo, kolik doopravdy vážila v době, kdy přiznala, že trpí anorexií. "Mám teď šedesát kilo, takže o jedenáct víc," svěřila Super.cz a my si hrůzou spočítali, že při výšce 180 centimetrů vážila děsivých devětačtyřicet kilo. Nemusíme ani použít vzorec na výpočet  BMI, aby bylo jasné, že tohle už bylo za všemi hranicemi zdravé váhy.

"Paradoxní je, že jsem sice přibrala, ale pořád se vejdu do stejného oblečení. Jenom na mě už nevisí. Díky trenérovi se mi podařilo přibrat jen svalovou hmotu, která je těžší než tuk, takže o tom ta kila hlavně jsou. A někdo to na mně ani nepozná," dodala modelka, která byla naposledy k vidění na módní přehlídce v odsvěceném smíchovském kostele ve prospěch nadace, která se zabývá AIDS.

Eliška jde do sebe, i co se přírodního vzhledu týče. Prodělané zákroky si sice nenechala navrátit do původního stavu, ale má už svoje řasy i nehty. "Obojí jsem si nechala sundat a myslím, že je to v pohodě," svěřila. Jen prodloužené a zahuštěné vlasy má pořád. A momentálně se chystá na rekonstrukci svého chrupu, na němž my chyby nevidíme, ale ona ano, a dokonce se na fotkách ani nechce široce usmívat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám