Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) měla v úterý opravdu napilno. Ráno odvést syna Toníka do školy, pak spěchat na Kavčí hory na tiskovou konferenci České televize o vánočním programovém schématu a pak ještě místo oběda zvládnout pokřtít s kolegy Markem Ebenem (66) a Petrem Nárožným devatenáctisvazkovou encyklopedii o českých dějinách.

Není divu, že ráno při oblékání spěchala, až si zapomněla vzít sukni. Ne, to je samozřejmě legrace. Ale zatímco obvykle jsme u Terezy zvyklí spíš na modely s výraznými výstřihy, kvůli kterým se i zarytí odpůrci dívali na pořad StarDance, kde jimi obzvláště oslňovala, tentokrát se rozhodla upoutat pozornost na jinou část svojí postavy.

Tereza má opravdu krásné nohy, kterým dala vyniknout v šatech, jejichž vrchní část byla úpletová a pod zadečkem pokračovala krajkou, která trochu připomínala kombiné. Zajímavý experiment. Nicméně Tereza není na mini zvyklá, a tak se jí to trochu vymstilo.

Na Kavčích horách si tak mohli pozorní hosté tiskovky zkontrolovat, že na kalhotky ráno nezapomněla. Později, na křtu knihy už si dávala větší pozor. Nicméně jsme zvědaví, zda její model nebude inspirovat divadelní kostýmní návrháře a neobléknou Terezu do kombiné i v připravovaném muzikálu Mýdlový princ, v němž má od března hrát.

Reklama

Další články

Načítám