Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Výběr dárků není vaše silná parketa? Chcete, aby vaše dárky konečně sklidily zasloužený úspěch? Chcete své blízké letos o Vánocích opravdu potěšit? Máme pro vás tipy na dárečky, které jim pod stromečkem rozzáří oči. Inspirujte se!

Dárky, které opravdu potěší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K Vánocům bychom svým blízkým měli pořídit něco, co by si sami od sebe nekoupili. Něco luxusního, něco extra. Přítelkyni třeba sexy prádélko a mamince přepychový župan. Hlavní je sáhnout po kousku, který je okouzlující na pohled a vyroben z kvalitních a příjemných materiálů. Podívejte se na pár tipů, které jsme pro vás připravili!

Tip č. 1: Luxusní košilka potěší každou ženu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když z vánočního balíčku vykoukne na dotek hebký materiál provázený krajkovými detaily, málokteré ženě se nerozsvítí oči nadšením. Pokud hledáte dáreček pro přítelkyni, sáhněte po dráždivějších či saténových kouscích. Maminky zase potěší decentnější – ale o nic méně luxusní – košilka z bavlny. Už jen zbývá vybrat barvu!

Tip č. 2: Župánky nejen na zahřátí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena si ráda dopřeje něco extra. Pokud hledáte dáreček pro ženu, která se ráda cítí přitažlivě a svůdně, sáhněte třeba po župánku Charlize, který ji promění v rozenou femme fatale. A ženu, která nedá dopustit na teplo a pohodlí, zase potěší jeden z heboučkých plyšových županů. Tak jako tak by župan pod vaším vánočním stromkem neměl chybět!

Tip č. 3: Erotické prádlo pod stromeček? A proč ne?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud trávíte Štědrý večer ve dvou, balíček s erotickým prádlem váš večer zaručeně okoření. Ale nebojte se, erotické prádlo nemusí být nutně vulgární – vybírat můžete i z přepychových vkusných korzetů, košilek a souprav, které lze bez obav rozbalit i před zbytkem rodiny. Tak který erotický kousek se stane hřebem vašich svátků?

Tip č. 4: I muži si zaslouží něco extra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každoroční klasiku v podobě ponožek a kosmetických balíčků zkuste letos vyměnit za luxusní a trendy boxerky. I muži si rádi dopřejí špičkové materiály, pohodlné střihy a krásný design – zvlášť, když přijde na spodní prádlo. Ať už dáte přednost jednoduchým liniím nebo střihům podle posledních trendů, určitě nešlápnete vedle!

Další články

Načítám