Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyprofilovat se jako jediná známá česká návrhářka klobouků se povedlo talentované brunetce Libce Safr. Ta se stará mj. o styling Lucie Vondráčkové (44), její kloboučky ale nosí i řada dalších žen a onehdy byla její čelenkou na akci fascinovaná i Dagmar Havlová (71).

Libka ale už překračuje hranice. Její kreace se objevily na několika přehlídkách v Paříži a nyní zamířila až za oceán. Stala se jednou z porotkyň mezinárodní soutěže krásy, která se nově pořádá v Mexiku. A tomu už se opravdu říká úspěch.

Mezinárodní soutěž krásy s názvem The Fashion Hero zahájila své první finále v Grand Sirenis v Mexiku. Návrhářka klobouků Libka Safr je jedinou Evropankou v porotě, v níž usedl například i slavný americký návrhář Jonathan Kayen, který obléká i Jennifer Lopez (54). Z finále soutěže vznikne také TV show, která poběží po celém světě, odvysílá ji třeba NBC New York.

Reklama

Další články

Načítám