Hlavní obsah
Článek

O Taťáně Kuchařové a Ondřeji Brzobohatém (41) si v poslední době vrabci na střeše štěbetají, že čekají potomka. Kdekoli se tedy Ondřej nebo Táňa objeví, tam dostávají stejnou otázku. Když jsme se s Ondrou Brzobohatým setkali na křtu desátého kalendáře Fondu ohrožených dětí v tropickém skleníku Fata Morgana, naše otázky mířily stejným směrem.

„S nikým z médií se o svém soukromí nebavím. I kdyby to byla, nebo nebyla pravda. Nepotvrdím vám to, ani nevyvrátím," zarytě mlčel Ondřej.

Hudebník na křtu zazpíval, ještě předtím ale dostaly prostor děti z Klokánku, které sborově zazpívaly několik písniček. Ondřeje dětský zpěv dočista odrovnal a zpěvák na děti rozněžněle zíral. Sám potom zazpíval svižnou sólovku a dětmi se nechal strhnout k tanci. Trpělivě se s nimi fotil a s rozpaky od nich přijímal slova obdivu.

„Přebírám pomyslnou štafetu od Moniky Absolonové, která křtila loňský kalendář, a považuji za čest, že na mě vyšel jeho jubilejní desátý ročník,” řekl patron kalendáře. „Být kmotrem tolika krásným a teď už i veselým dětem, byť jen symbolicky na stránkách kalendáře, pro mě hodně znamená. Vyrůstat v láskyplném a harmonickém prostředí se zdá být samozřejmé, ale při spolupráci s fondem si uvědomíte, kolik nevinných dětí se ocitá v nepříznivé situaci. Proto s chutí podpořím každou iniciativu, která směřuje k jejich ochraně a opoře.“

Ondra se choval ve společnosti tolika dětí velmi uvolněně a je jasné, že bude dobrý otec. „Cítím se mezi tolika dětmi úplně v pohodě. Občas můžu klidně být na stejné mentální úrovni jako ony. Navíc mám pocit, že mě mají i rády. Sympatie jsou vzájemné,“ usmíval se Ondřej.

Související témata:
Klokánek

Reklama

Další články

Načítám