Hlavní obsah
Článek

Bolek Polívka a Chantal Poullain rozhodně nejsou tím typem bývalých manželů, kteří by si nemohli přijít na jméno, ba naopak. Přestože nejsou v manželském svazku už jedenáct let, tak se stále vzájemně podporují. Herečka přizvala svého exmanžela do kalendáře Proměny 2015, který podporuje projekty její Nadace Archa Chantal. V kalendáři Polívka překvapil proměněný na Jana Žižku z Trocnova.

Když během křtu kalendáře Poullain vyzvala Polívku na pódium, aby řekl pár slov, divila se, že měl při sobě kabát. „Vždycky, když tě jdu navštívit, tak raději se svrchníkem," vtipně zdůvodňoval své oblečení herec.

To by nebylo, aby herec nezavzpomínal na jevišti na patnáctileté manželství. „Musím jen velmi krátce zavzpomínat. Za doby našeho manželství jsme bydleli v Brně na náměstí Družby národů. Když došlo k našemu rozkolu, tak to přejmenovali na Dominikánské náměstí," vtipně pronesl Polívka a dále připomněl, že se jeho bývalá žena, na rozdíl od něj, přestěhovala natrvalo do hlavního města. „Já vždycky říkám: Chantal, tvoji Pražané mi rozumějí," vtipkoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám