Hlavní obsah
Článek

O tom, že Simona Krainová (51) už není jen věšákem na šaty, ale že pomáhá oblečení ve spolupráci s návrhářkou Kateřinou Geislerovou i tvořit, jsme vás již informovali. Spolupráce těchto impozantních žen se dále rozšiřuje. Modelka se svojí dvorní návrhářkou vytvořila panenku, která bude vydražena v rámci benefiční aukce charitativního projektu světové organizace Unicef s názvem Adoptuj PANENKU a zachráníš DÍTĚ.

„Jsem ambasadorkou UNICEFu, takže považuji za samozřejmost pomoci v tomto projektu, který se mi navíc líbil v tom, že jsem se na něm mohla kreativně podílet s Kateřinou," říká o zapojení do projektu Krainová a její módní návrhářka doplňuje: „Pro panenku jsme symbolicky zvolily šaty z mé exkluzivní kolekce. Model byl ve spolupráci se Simonou vytvořen speciálně pro Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary a dle mého nejlépe zachycuje charakter Simony, lehce rebelský, ale zároveň plný grácie."

Zmíněná panenka možná na první pohled působí díky svému realisticky zpracovanému obličeji a hřívě blond vlasů trošku strašidelně, rozhodně ale nebude sloužit na praktiky černé magie, ale naopak poslouží dobré věci. 25. listopadu 2014 se bude dražit a výtěžek poputuje na podporu očkovacích programů pro děti v rozvojových zemích.

Reklama

Další články

Načítám