Hlavní obsah
Článek

V časech, kdy vážila přes půl druhého metráku, se Tina Malone (51) dokázala prosadit na britské televizní obrazovce. Po druhém porodu, k němuž došlo v pokročilém věku, se však rozhodla, že už nechce hrát jen boubelky.

Tina se loni v prosinci stala dvojnásobnou maminkou. Když v padesáti letech pořídila třiatřicetileté dceři Dannielle sestřičku Flame, rozhodla se, že může realizovat další zázrak. Po půl století vyhlásila válku svým nadbytečným kilům. Bandáž žaludku měla na její váhu příznivý vliv a Tina je dnes o 70 kilogramů lehčí.

Léta strávená s nadměrnými rozměry se ovšem na jejím těle nepříznivě podepsala. Malone sice rapidně zhubla, ale její kůže se na rozdíl od nežádoucího tuku nezredukovala. Tina tak oblečená vypadá skvěle, ale když se svlékne do spodního prádla, není na ni příliš hezký pohled.

Britská herečka se s přebytečnou kůží nedokáže sama vypořádat, a tak plánuje plastickou operaci, která ji má zbavit nežádoucí přítěže. Náklady ve výši 1,75 miliónu korun by měl částečně pokrýt příjem z televizní reality show, v níž Tina odhalí své soukromí.

Reklama

Další články

Načítám