Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z poslední řady taneční soutěže StarDance si Anna Polívková (45) odnesla mnohem víc, než vůbec na začátku tušila. Nejen že se stala absolutní vítězkou, když ve finále porazila favorizovanou Taťánu Kuchařovou, ale se svým tanečním partnerem Michalem Kurtišem od soutěže tvoří pár i v soukromí.

Ruku v ruce dorazili na křest kalendáře Proměny 2015, za nímž stojí Chantal Poullain, která byla manželkou Annina otce Bolka Polívky (74). Herečky spolu mají dodnes krásný vztah, a tak když jí to pracovní povinnosti dovolí, nevynechá Polívková žádnou příležitost podpořit charitativní aktivity Nadace Archa Chantal.

Koupí kalendáře můžete přispět i vy a přidat penízky k 758 tisícům, které se vybraly během dražby jednotlivých fotek, z nichž jsou Proměny 2015 vytvořeny. Mezi proměněnými jsou třeba Tereza Kostková, Karel Dobrý, Michael Kocáb nebo již zmíněný Bolek Polívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám