Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (39) se už v lednu chystá do porodnice a využívá chvíle, kdy si může nechat v klidu hýčkat své tělo. V pokročilém stádiu těhotenství ukázala zaoblené tělo nejen partnerovi Lukáši Rosolovi.

Bříško už se Míši pořádně zakulatilo a její drobná postava tak získala křivky, na něž je nastávající maminka patřičně hrdá. Ochotská se nebojí odhalování a vyrazila na masáž, kde se ukázala v podprsence, která má podstatně větší velikost než ta, již Míša nosila před pár měsíci.

„Mám nahoře osm kilo, moje máma přibrala v těhotenství třináct. Za ty dva měsíce asi ještě pět kilo přiberu,“ prozradí Ochotská svou váhu v dnešním Top Star magazínu. Plnější tvary se jí ovšem zalíbily a zaujaly i Lukáše Rosola.

„Kdyby mi pár kilo zůstalo, nezlobila bych se. Nechtěla bych všechno nechat v porodnici. Byla jsem před těhotenstvím moc hubená, mně ani partnerovi se to nelíbilo. Teď jsme oba spokojení, přece jen některé partie jsou teď víc sexy,“ dodala nastávající maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám