Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Daniela Šinkorová (51) se doslova ztrácí před očima. A ještě nosí oblečení, které její extrémní štíhlost zdůrazňuje. Do Hudebního divadla v Karlíně tak dorazila v černém triku a obepnutých kalhotách stejné barvy. "Přišlo mi, že se to hodí, aby to byla aspoň trochu připomínka Morticie," vysvětlovala.

Daniela totiž s Lucií Bílou (58) alternuje hlavní ženskou roli v muzikálu Addams Family, nezahrála si ale ani jednu ze dvou slavnostních premiér. "Takhle podobně jsem byla oblečená na konkurzu a autoři si mne díky tomu dokázali v roli lépe představit. Zároveň se mě ale zeptali, zda mi nevadí, že nebudu hrát premiéry, že obě bude mít Lucie Bílá. S tím jsem do toho šla," objasnila.

O tom, kolik procent představení si zahraje ona a kolik Bílá, jsme diskutovali ještě chvilku a pak jsme se vrátili k její postavě. Neuvažovala o tom, že by přece jen aspoň trochu přibrala a začala jíst? "Ani ne. Protože já normálně jím. Pětkrát denně, jím, co mne napadne, jen ne přílohy. Je mi hrozně fajn a v podstatě jím pořád," tvrdí.

Neměla by Daniela přece jen přibrat?
Ne, teď jí to sluší.
31,6 %
Trochu by to chtělo, je hubená až moc.
16,1 %
Rozhodně, vždyť vypadá příšerně!
52,3 %
Celkem hlasovalo 27870 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám