Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) má roli snů. Hraje vlastně samu sebe. V novém muzikálu Addamsova rodina v karlínském divadle hraje roli Morticie. A užívá si to. "Tohle jsem já. Vždycky jsem měla černé šaty, černé nehty a rudé rty. Akorát ty sukně nosím raději kratší. Takže jsem si užila až závěrečné tango, když jsem sukni mohla vytáhnout nebezpečně nahoru a jsou mi vidět podvazky," řekla Super.cz Lucie.

Zpěvačka se ráda líbí mužům, nosí krátké sukně a ráda je sexy. "Samozřejmě, že potřebuju, aby bylo vidět, že mám v sobě život. Muže musí bavit se na mě dívat. Co by to bylo za zpěvačku, která by byla leklá jak ryba," vysvětluje.

"Morticia je živá, temperamentní a má koule. Mám tu roli ráda. Užívám si to. Po dlouhé době se těším do divadla. Neumím napůl hrát emoce. Když mám představení a musím je pustit, tak je někdy neudržím ani doma. Chvála bohu, že nemusím brečet, neumírám a jen se směju. Takže přijdu dneska domů a budu se smát," dodala Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám