Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože rozchod Paris Hilton (43) se Cy Waitsem proběhl teprve před dvěma týdny, blonďatá dědička a hvězda několika reality show Paris se již pár dní schází s režisérem komedie Pařba ve Vegas Toddem Phillipsem (40). Dvojice byla začátkem týdne spatřena, jak odchází z restaurace Plate v Miami. Podivné na celém páru bylo však to, že se k sobě vzájemně vůbec neměli.

Paris Hilton i její o deset let starší přítel kráčeli několik kroků od sebe a nekomunikovali spolu. Paris si navíc raději celou dobu psala sms zprávy, zatímco Phillips jen pokračoval v cestě k autu. O několik dní dříve se však k sobě na párty miliardáře Aleca Gorese v Miami údajně chovali úplně jinak.

Milenci také vypadali poměrně nesourodě, co se stylu týče. Vždy elegantní Paris, která se musí pořádně vyšňořit i na běhání, si vzala světle modré letní šatičky a bílé doplňky v podobě slunečních brýlí, kabelky a lodiček na vysokém podpatku. Todd měl obyčejné šedé triko, béžové kapsáče pod kolena a tenisky ve stejné barvě.

V době, kdy Hilton chodila s Waitsem, to vypadalo úplně jinak. Vždy dokonale sladěný pár se v jednom kuse objímal a vzájemně se dotýkal. Cy Waits se však nedávno nechal slyšet, že rozchod musel přijít dříve nebo později.

„Nechci mluvit za Paris, ale náš rozchod jsme čekali oba dva. Nakonec jsme si to i viděli v očích,“ řekl Waits magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám