Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco Petra Faltýnová od Leoše Mareše (47) po usmíření a návratu patrně brzo dostane darem luxusní bourák za pár mega (páreček ho zkraje týdne vybíral v autosalónu), Monika Marešová (49), asi aby jí to nebylo líto, si udělala z manželových peněz radost podstatně levnější. Ale pro obyčejného smrtelníka jde stejně o ranec!

Monika se objevila na otevření butiku s luxusní italskou módou v pražské Jungmannově ulici. Nechyběla ani Vlaďka Erbová, tvář značky, a Jovanka Vojtková. Ale právě Marešová budila největší rozruch, protože měla největší výstřih. „Proč se nechlubit, když je čím?“ smála se výborně naladěná manželka moderátora, která se vrhla do nákupů jako šílená. Nasbírala si kousky bratru za padesát tisíc.

„Musím říct, že se mi ten styl strašně líbí. A auto fakt nechci, jsem vděčná za módu. Manžel je v tomhle skutečně velkorysý,“ chválí Mareše matka jeho dvou dětí, která je již delší dobu nezadaná. A vtipné je, že možná právě proto její vlastní muž musel zaplatit ranec, aby se ještě víc líbila svým nápadníkům.

„Lidé se mě pořád ptají, jestli už někoho mám, na což musím odpovídat záporně, a jaký typ mužů se mi líbí. Jenže to mi je fakt jedno. Podívám se, a buďto to tam je, nebo není. O vzhledu, výšce, postavě to vážně u mě není,“ dodala sympatická moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám