Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Silikonová modelka Dominika Mesarošová (38) se ve čtvrtek v půl deváté večer bohužel stala hlavní postavou nebezpečné nehody, když do jejího nového luxusního mercedesu naboural kamión. Zastavila se až o svodidla. „Jsem ráda, že vůbec žiju,“ řekla Super.cz otřesená dívka.

„Řidič kamiónu přejížděl z levého do pravého pruhu a zkrátka si mě nevšiml. Naštěstí ve chvíli, kdy to do mě napálil, jsem nezazmatkovala a pomalu to dobrzdila, takže jsem do svodidel nenabourala moc rychle. Jsem docela zkušená řidička, mám rychlé reflexy, jiný by asi ve zmatku roztočil auto,“ oddechla si Mesarošová, která jela za kšeftem, z toho ale rázem sešlo.

„Odnesly to plechy, světlo a parkovací senzory a to všechno je u mercedesu dost drahé. Počítám, že škoda se vyšplhá ke dvou set tisícům. Pán původně nechtěl přiznat, že je viníkem, ale nakonec na kamiónu a mém autě to bylo jasně vidět, takže to ve finále uznal. Už jsem starší a zkušenější, takže jsem nijak nevyšilovala a nehádala se. Stávají se horší věci,“ krčí rameny Mesarošová.

Ta si z nehody odnesla menší zdravotní problém. „Praštila jsem se při nárazu trochu do zad, cítím, že tam mám něco zablokovaného. Nechám to rozmasírovat, snad to pomůže, jinak to budu řešit u doktorů,“ dodala princezna Silikonka, která se možná podruhé narodila.

Související témata:
Svodidla

Reklama

Další články

Načítám