Hlavní obsah
Článek

Novácký kuchtík Ladislav Hruška (46) má další zářez na pažbě. A rovnou Braillovým písmem! Jak Super.cz již informoval, stala se „jeho“ kuchařka (ve skutečnosti jde o divácké recepty) nejprodávanější knížkou Česka a bez mrknutí oka se prodalo sto tisíc kusů. Sem tam se potýká s nevraživostí ze strany profesionálních kuchařů, někteří jej naoko skrytě podporují, ale jinak je miláčkem velké části národa. A jak se ukazuje, asi nejen té vidící. Housky, knedlíky, sýry z mikrovlnky a další lahůdky teď budou lidé s vážnou poruchou zraku moci vařit s nováckým experimentátorem.

„Tušili jsme, že kuchařka Ládi Hrušky bude bestsellerem. Že se ale stane naším nejprodávanějším titulem roku, jsme nepředpokládali. Zájem o knihu je opravdu enormní. Obrátila se na nás dokonce i Knihovna a tiskárna pro nevidomé s tím, že by chtěli převést kuchařku Ládi Hrušky do Braillova písma, protože i poptávka ze strany nevidomých je obrovská,“ řekla zástupkyně nakladatelství, které kuchařku Vaříme s Láďou Hruškou společně s Novou vydalo.

Čeho se ještě lze v případě Ládi dočkat? Podle nás už je jisté, že mu někde někdo odhalí sochu (možná v rodném Městci Králové), jen ale doufáme, že se nebude chtít třeba pouštět do rad, jak vařit dietně. Jednou totiž nabízel divákům jakousi údajně zdravou, ale přitom tak brutálně přeslazenou pochoutku, až je s podivem, že čeští lékaři den na to nezaznamenali desítky tisíc nových cukrovkářů…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám