Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikola Buranská (31) dnes odlétá na Filipíny, aby se zúčastnila finále soutěže Miss Earth, tedy té soutěže, kde v roce 2012 zvítězila Tereza Fajksová (34).

Nikola se před odletem pečlivě připravovala, pilovala angličtinu, kvůli volné disciplíně pilovala hru na flétnu, zpevňovala postavu ve fitku a společně s návrhářkou Sandrou Švédovou připravovali garderóbu čítající dvanáct modelů.

Aby byla na tento úkol dostatečně připravená, tak sbírala tipy od svých kolegyň, které mají soutěž již za sebou, tedy od již zmíněné Fajksové, nebo také loňské účastnice Moniky Leové. Ta jí dala jednu důležitou radu, aby si vytvářela svačiny. „Radila mi, ať si každé ráno přibalím ze snídaně svačinu a nosím si ji celý den," rozesmála se rodačka z Přerova. „Neříkala, že by tam trpěla hlady, ale byly prý dny, kdy to bylo velmi hektické. Je pravda, že nás tam čeká spousta akcí a aktivit a je dobré mít vždycky něco po ruce."

A pak že prý modelky skoro nejedí.

Reklama

Další články

Načítám