Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všeobecně se to málo ví, ale Ivana Jirešová (47), barmanka z Ordinace v růžové zahradě, není jen seriálovou či činoherní herečkou, ale hraje i v muzikálech. V Divadle Kalich jsme při oslavách jeho 15. narozenin vzpomínali na Jacka Rozparovače, v němž zde účinkovala, a dozvěděli se i nové plány.

"Od ledna bych měla v Divadle Broadway zkoušet muzikál Mýdlový princ, který je z písniček Václava Neckáře (80) a premiérovat se bude v březnu. Jen ještě nevím, kterou ze dvou hlavních ženských postav budu hrát. Jestli potvoru z města, anebo svobodnou matku z vesnice. Ale přiznám se, že tu bych raději," svěřila.

"Když všechno dobře dopadne, tak to bude ještě Hello, Dolly! v Plzni. Sice si můžete říkat, jestli na to nejsem moc mladá, ale věkově úplně odpovídám. I Barbra Streisand tam vypadala dost svěže. Ale možná bych o tom ještě neměla mluvit, protože nevím, jak to dopadne," smála se.

Ani v televizi se nenudila. "Točila jsem Kriminálku Modravu, to půjde v lednu, a také Vinaře, to už je ale také dotočené. Teď už mám zase jenom Ordinaci. V televizi teď, myslím, půjde linka, jak máme trošku problémy s Darkem, pak bude ještě něco s Petrem, že mu ale budu spíš krýt záda," prozradila Ivana, která měla v Ordinaci na rozdíl od skutečného života, kdy je vdaná jen jednou, svatby hned tři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám