Hlavní obsah
Článek

Nizozemská modelka a moderátorka Sylvie Meis se pořád pyšní parádní postavičkou jako ze žurnálu, která nenechá v klidu žádného muže. Naposledy se představila ve vlastní kolekci spodního prádélka, v níž perfektně vynikly její vnady a neodolatelný zadeček.

Maminka osmiletého syna Damiana Rafaela je neuvěřitelně sexy i čtyři roky před dovršením čtyřicítky. Dalo by se říct, že s věkem zraje jako víno. V posledních letech si přitom neprošla zrovna nejšťastnějším obdobím.

Osm let byla manželkou nizozemského fotbalisty Rafaela van der Vaarta. Páreček, kterému se přezdívalo nizozemští Beckhamovi, však nakonec svou cestu manželstvím ukončil loni. Rafael se totiž spustil s nejlepší kamarádkou své ženy, a to neměl dělat.

Ještě předtím Sylvie záletnému fotbalistovi odpustila facku, kterou jí Rafael uštědřil na Nový rok. Pletky s kamarádkou se ale Rafaelovi staly osudnými. Před pěti lety navíc krásná modelka bojovala s rakovinou prsu. Životní trable se ale na Sylvii naštěstí negativně nepodepsaly, protože pořád patří k nejžádanějším světovým kráskám.

Reklama

Další články

Načítám