Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na devítiletého klučíka Tomáše Ringela z reality show Talentmania, v níž šokoval diváky tím, jak bez mrknutí oka vystřihl i pro dospělé kolegy náročnou píseň Mariky Gombitové Vyznanie? Chlapec mezitím téměř dospěl. Za čtyři měsíce oslaví patnáctiny, a i když už začal mutovat, stále zpívá jako bůh!

Chlapec z cirkusového prostředí, jehož maminka je akrobatka a tatínek krotitel lvů, prý má z dospívání hrozný strach. „Dřív měl soprán, teď je někde mezi ním a tenorem. A Tomáš strašně nechce být baryton, avšak hlas mu jde do hloubky. Je to příroda, nic s tím nenadělá,“ krčí rameny producent Jarek Šimek (50), který je také ze světské rodiny, a tak není divu, že s Tomášem spolupracuje.

Právě u něj mladík natočil coververzi slavného hitu Freddieho Mercuryho Show Must Go On. „Asi mi to nebudete věřit, ale Tom vážně zpívá tak skvěle a čistě, že to dal na první dobrou. Většinou se písnička točí na víckrát a není neobvyklé, že se slepuje třeba z padesáti částí. U Cher prý i z tisíce. Je to vážně obrovský talent. Tedy samozřejmě nikoliv Cher, ale Tomáš,“ složil poklonu chlapci muž, který mu předává rady a plánují spolu i natočení songu, který mu Jarek chce složit.

„Doma nezavře pusu. Zpívá od rána do noci,“ práskla na vnuka Tomášova babička, která ho doprovodila na natáčení.

Ringel účinkuje hned v několika hudebních představeních. Je ozdobou muzikálů Addamsova rodina, Adam a Eva, Casanova, angažmá má také v Semaforu. Navíc se připravuje na mezinárodní hudební festival Diamonds Voice, který proběhne v listopadu v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám