Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) původně do ateliéru fotografa dorazila s tím, že bude fotit běžné fashion fotky v oblečení. Dopadlo to ale úplně jinak, a když jsme dorazili, měla na sobě už jenom lodičky a džíny.

"Já totiž focení nahoře bez úplně nesnáším. Takže kdybych to věděla, ani nepřijdu. Ale nejdřív mne nalíčili, načesali a vznikly první fotky, kde jsem byla oblečená. A pak mi fotograf Jára Urban řekl, že teď už se musím svléknout. Tak si vyberte, když už je první série fotek hotová a jste v polovině práce. Ale Jára mi řekl, že budou vidět jen záda, že jde vyloženě o to prodat zadek těch džínů," krčila rameny Eliška.

Sexy snímky na džínovou módu fotila půvabná brunetka kvůli kontrastu s blondýnkou Terezou Fajksovou (34), s níž se velmi dobře zná, tudíž objímání před fotoaparátem holky neřešily. "Hodně jsme spolu pracovaly, dokonce jsem s ní jednou byla i na golfu, kde jsme spolu spaly v pokoji na hotelu. Musela jsem si tehdy vzít prášek na spaní, protože ona tak strašně mele, že se u toho usnout nedá. Ona je hrozně zlatá, ale nezavře pusu," svěřila nám Bučková.

A jak se vůbec Eliška na focení připravuje? "Umyju si vlasy, nelíčím se, protože to už nám vždycky včetně úpravy vlasů udělají, mám čerstvou manikúru a pedikúru a oholím se," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám