Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Britney Spears (42), kterou někteří nepřející už před časem posílali do důchodu pro popové princezny, je jako znovuzrozená. Kromě nového vztahu jí prospívá i mladistvý sestřih. S jednoduchým blond mikádem, v němž se poprvé představila před pár týdny během svého promo k vlastní kolekci spodního prádla, tentokrát převzala ‚klíč k městu Las Vegas‘ u obřího ruského kola The Linq, které je dokonce největší na světě.

Město zábavy tím zároveň ocenilo úspěšnou spolupráci s Britney, která ve Vegas vystupuje se svou show Britney: Piece of Me. Její koncerty v tamním Planet Hollywood Resortu a Casinu, které odstartovaly loni v prosinci a budou pokračovat až do září příštího roku, jsou dlouhodobě vyprodané.

Je vidět, že rozchod s Davidem Lucadem s Britney zrovna moc nezamával, jelikož se už dva měsíce poté vrhá do náruče nového muže. Naděje nyní vkládá do šoubyznysem protřelého producenta Charlieho Ebersola, který v minulosti randil například s ruskou tenistkou Mariou Šarapovovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám