Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete vědět, jak budou vypadat Vánoce roku 2014? Jakou máte zvolit výzdobu, aby ladila se vkusem paní Módy? Prozradíme vám, které designérské směry letos vládnou a přidáme i několik tipů na stylové vybavení. Nejde totiž jen o zdobení stromečku, vánoční trendy se týkají celé vaší domácnosti. Pro začátek jedna zásadní informace: nechte v krabicích tradiční červeno-zelené dekorace a dejte tomu šmrnc!

Tajemné, noblesní a elegantní. Vánoce, jaké chcete mít, v luxusu glamour stylu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vysoký lesk, zrcadla, kovové doplňky. Jasné znaky bydlení v pojetí “glamour” (anglicky půvab). O letošních svátcích budou právě jeho ladné tvary hrát podle bytových designérů hlavní roli. Za královnu glamour se dá směle označit ložnice Paris bc v černobílém provedení. Dominuje jí prostorná šatní skříň společně s komfortní manželskou postelí o rozměrech 200×80 cm. Nábytek je z prvotřídního lamina a v těchto dnech ho koupíte za mimořádně nízkou cenu. Díky předvánoční akci ušetříte 12 tisíc korun!

Pokrok nezastavíš. Moderní Vánoce jsou digitální, stejně jako bydlení i život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Baví vás vyspělé technologie? Buďte o krok napřed, zařiďte si domácnost 3. tisíciletí! Digitální proud v bytovém designu je na mohutném vzestupu a řadí se mezi nejžádanější styly závěru letošního roku. Dokazuje to kolekce "sci-fi postelí" v čele s manželským lůžkem Alvina. Nápaditá konstrukce, bytelný korpus potažený ekokůží, volitelný rozměr ložné plochy i úctyhodná nosnost, zkrátka moderní dvoupostel se vším všudy. Navíc vybavená LED dekorací, která dodá super atmosféru nejen vánočním večerům.

Když Vánoce voní přírodou. Dřevěný nábytek stoupá v žebříčku popularity vzhůru

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nekonečná inspirace nespoutanou přírodou. To je hlavní myšlenka interiérového stylu zvaného “natural”. Kloní se k němu stále víc lidí, takže se stal jedním z hlavních motivů blížících se vánočních oslav. Přirozená krása nejvíc vynikne v jídelně, což dobře ví i tvůrci jídelního setu Emilián z bukového dřeva. Na komfortním čalounění židlí v látce nebo ekokůži se nebude nikdo vrtět kvůli nepohodlí, stejně tak deska stolu skýtá dostatek prostoru pro každého strávníka. Teď už zbývá jen donést kapra.

Přejete si Vánoce veselé a hravé? Zvolte roztančený retro styl a dobře se bavte!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak známo, módní vlny se po čase vrací. Dnes máme třeba dobu návratu stylů 2. poloviny 20. století pojmenovaných “retro”. Syté barvy, neodolatelné tvary a vysoká funkčnost jsou zpět a zásadně ovlivní i nadcházející sváteční čas. Tak třeba designová rozkládací pohovka Gala. Vyberete si ji v barvě, jaká vám nejvíc pasuje, když chcete, proměníte ji lehce na lůžko o ploše 184×150 cm a do jejích útrob navíc schováte spoustu věcí. Jednoduše: spojení příjemného s užitečným pro nejhezčí vánoční dny.

Oblečte domov do fialové a bílé, přidejte růžovou a užívejte si Vánoce v klidu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letošní vánoční svátky se nesou ve znamení fialové, bílé a růžové barvy. Pokud tedy nechcete být “out”, věnujte jim svou pozornost. Začněte v koupelně, pořízením koupelnového nábytku Horace. Skříňky s fialovými dvířky a bílým korpusem nejenže vypadají skvěle, ale hlavně mají dost místa na uložení každodenních potřeb. Odolné lamino vydrží na věky, závěsný systém zajistí snazší úklid i větší bezpečnost. Zrcadlo je v ceně a věřte tomu, že tahle sestava se vám do příštích Vánoc rozhodně neokouká.

Další články

Načítám