Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nekonečným seriálem Ulice už prošel kdekdo, včetně ženy, která své tělo ochotně poskytuje klientům k sexuálním hrátkám. Sotva plnoletá Diana Korbelová se však za profesi prostitutky nestydí a je hrdá, že si získala věrné zákazníky.

Pánové lační po mladé společnici si v pražském privátu mohou objednat herečku známou z televizní obrazovky. Diana si zahrála v jednom z nejsledovanějších seriálů, ale ten jí nevynesl zdaleka tak dobrý příjem jako placený sex, díky němuž si za hodinu přijde na 1500 Kč.

„Pracuji tu asi dva měsíce, v poslední době jsem tu ale téměř každý den. Sex mě baví,“ svěřila herečka a placená společnice v jedné osobě deníku Aha! Diana je momentálně bez partnera, a tak jí do řemesla nikdo nemluví. „Získala jsem zákazníky rychleji než holka, která je tu nejdéle,“ pochlubila se herečka provozující sex pod pseudonymem Ester.

Diváci už Dianu Korbelovou v Ulici neuvidí. Předtím, než změnila profesi, stačila natočit svůj poslední díl. A televize se sexuchtivou hvězdou do budoucna pochopitelně nepočítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám