Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) se už pár týdnů nedotkla alkoholu, chodí cvičit a má detoxikační období, které s ní drží i její manžel Jakub Prachař (40). Její muž v poslední době prý přibral, a tak potřebuje dostat pár kilo dolů.

"Jakub drží také krutou dietu, pijeme na očistu speciální pití, vypadá to jako žabinec. Dobré je, že to držíme oba, tak se v tom podporujeme," řekla Super.cz Agáta.

Sama je se svojí postavou spokojená, i když po přehlídce prádla se všude dočítala, že má velké břicho a potřebuje zhubnout. "Nepotřebuju hubnout, cítím se dobře, kalhoty dopnu furt stejně. Ale začala jsem víc cvičit, dnes po práci jdu zase do posilovny. Baví mě to," prozradila na 15. výročí divadla Kalich, kam vyrazila ve volné bundičce.

"Zase se bude spekulovat, že jsem těhotná. Dokonce i můj syn dnes paní doktorce řekl, že má dudlík pro naše miminko. Všude roztrubuje, že jsem těhotná. Ale nejsem a neplánuju to," směje se Agáta. "Do budoucna druhé dítě chci, ale ne teď. Musíme nejdřív dostavět dům, aby dítě mělo svůj vlastní pokoj," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám