Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Celý život ho fanynky berou jako velkého milovníka, tisíce žen by mu hned padly k nohám. A stačí mu k tomu „jen“ vybrané chování a zpěv písní o lásce k ženám. Teď se ale nejslavnější český zpěvák Karel Gott (†80) rozpovídal i o tom, o čem se jinak nezmiňuje. Reportérovi Tomáši Krausovi prozradil, jak je na tom s výkonností!

Oba pánové natočili video pro Tomášovu maminku, aby viděla, že se v Praze nefláká a naopak maká. Řeč samozřejmě logicky přišla i na ženy. Gott se podivoval, že by snad hvězdný reportér mohl mít s něžným pohlavím nějakou potíž.

„Fyzicky už je to náročnější,“ vysvětlil Tomáš svůj problém. Dvacítku už dávno oslavil, a tak se jeho povzdechům nelze divit. Jenže Mistr si hned věděl rady. „Tak jsou prostředky. Celer…“ naznačil Gott.

„Máta. A slyšel jsem, že zázvor,“ naznačil moderátor Diváckých zpráv na Primě. A pak přišla chvíle na Karlovo sólo.

„Zázvor jsem zkoušel do čaje. Pak jsem mohl jenom pětkrát,“ postěžoval si a od Krause hned schytal, že si o něm myslel, že je větší kabrňák. Oba pánové s největší pravděpodobností jen vtipkovali, klobouk dolů ale před nimi, jak dokázali debatu rozehrát a o čem se bavili, aby, stejně jako někteří ústavní činitelé, nesklouzli do zbytečných vulgarismů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám