Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbadoský klenot o sobě dal zase jednou vědět... Pro mimořádné vydání britské mutace časopisu Esquire věnované gastronomii vytvořila jedny z nejdráždivějších fotek celé své kariéry. A že u Rihanny (36) je z čeho vybírat. Tentokrát pózovala v nevábně vypadající koupelně, ale surovost pozadí se zpěvaččinými exotickými půvaby funguje v dokonalé symbióze.

Prosincové číslo nazvané Food And Drink Special obsahuje na sedmistránkové příloze ještě peprnější snímky než jen ty, které popová ikona sdílela na sociální síti. A kdo stál za objektivem? Opěvovaná módní fotografka Ellen Von Unwerth, která při své práci klade důraz na dokonalé znázornění ženskosti a v minulosti se sama deset let živila jako modelka.

V rozhovoru se Rihanna rozpovídala o tématu, které provázelo celé číslo - jaká je kuchařka a jaký má apetit. Riri se neskromně nazvala i klenotem v kuchyni. V oblibě má karibská jídla, která si obměňuje podle potřeby a své fantazie. Zmínila například fazolový salát, koláč z tresky nebo speciální mexický rumový punč. Její eso v rukávu je ale prý tzv. Mac A Rih, tedy vlastní obměna v USA velmi populárního pokrmu Mac And Cheese, těstoviny se sýrovou omáčkou (obvykle s čedarem, hořčicí a paprikou) a strouhaným sýrem navrchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám