Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S biatlonistkou a držitelkou stříbrné medaile ze zimních olympijských her Gabrielou Soukalovou jsme se potkali na otevření obchodu s kosmetikou, pro kterou v létě nafotila reklamní kampaň. Líčí se ráda, a to dokonce i na závody, aby jí to slušelo, ať už vyhraje, anebo ne. A právě stálé líčení jí vyčítá její nový partner, badmintonista Petr Koukal.

Ten se stal známým nikoli díky svým sportovním úspěchům, ale kvůli závažné nemoci. V roce 2010 mu lékaři zjistili rakovinu varlete, musel podstoupit chemoterapie a operaci a nyní se snaží svým dílem přispět k osvětě o této nemoci. Chodil s moderátorkou Lucií Šilhánovou, rok oficiální partnerku neměl a s Gábinou se dali dohromady začátkem léta.

"Mám rituál, že ráno vstanu, vytáhnu kosmetickou taštičku a začnu se líčit. Přítel mi říkal, že nenalíčená se mu líbím ještě víc, ale já se pak cítím hrozně nesvá, nejsem schopná na to přistoupit," přiznala Gábina, že tohle přání partnerovi rozhodně nesplní.

Jinak se ale snaží. "Je to spousta věcí, museli bychom tady být dost dlouho. A netýká se to zrovna vzhledu. Učí mne, že je důležité naučit se chodit včas. Mně to dělá neustále problém, zatímco on nikdy pozdě nepřišel," svěřila.

Pár ještě nestihl kvůli sportu ani společnou dovolenou. "Tento rok na to zatím nebyl prostor, ale plánujeme, že si pojedeme na pár dní odpočinout o Vánocích a vyhneme se tak i těm nemocem, které číhají ve městě a při velkém množství návštěv. Bude to ideální řešení, protože nejdůležitější část sezóny nás bude teprve čekat," plánuje.

Zamilované hrdličky na sebe nemají ani zdaleka tolik času, kolik by si přály. "Spousta lidí si myslí, že se začneme připravovat až na podzim, ale opak je pravdou. Část přípravy nám začíná už dva týdny po ukončení sezóny. Je to hodně o kompromisech a jsem ráda, že se zatím snažíme to tak brát a udělat si prostor jeden na druhého," vyprávěla Gábina.

"Samozřejmě za sebou i navzájem jezdíme, když víme, že tam ten prostor máme a je to aspoň trochu možné. Ale byli jsme bez sebe už i celé tři týdny," prozradila, jak je její vztah už zpočátku vystavený zkouškám.

Reklama

Další články

Načítám