Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vašek Lebeda (22), vystupující pod jménem Voxel, se stal otcem. Jeho přítelkyně Maruška mu včera porodila syna Vašíka. Jeho partnerka rodila císařským řezem a ona i syn jsou v naprostém pořádku.

"Chtěl bych se s vámi podělit o tenhle nádherný moment. Co rozhodně netrval moment a stále přetrvává. A věřím, že už navždycky bude," napsal svým přátelům na sociální síti Voxel, který momentálně boduje v rádiích se svým hitem V naší ulici, který je desátou nejhranější písní u nás.

"Dnes se z jednoho milujícího páru stala milující rodina. Narodil se zázrak. Tomu zázraku jsme dali jméno Venoušek. Maminka Maruška si jej schovávala ve svém nádherném kulatém domečku až do dnešního večera, 4. 11. 2014, kde se svou váhou 3,1 kg a výškou 50 cm přebýval a jeden panovník, tuším, že samotný Císař, mu pomohl po dlouhé, náročné a krvavé třídenní bitvě ven," upřesnil Voxel.

"Po celém dni a ‚tažení‘ se cítím být dospělejším více než kdy předtím. Dalo mi to hrozně moc, sdílet se svou úžasnou ženou momenty vzniku, počátku nového života. Konce všech těch bolestí, kterými si musela projít. Jsem na ni neuvěřitelně pyšný. Je to ta nejstatečnější, nejmilejší, nejkrásnější a nejskvělejší žena, kterou jsem kdy potkal. Maruško, miluji tě celým svým já," dodal šťastný čerstvý otec.

Reklama

Další články

Načítám