Hlavní obsah
Článek

Národ léta obdivuje, s jakou lehkostí se zhostila role ukrajinské ženy v seriálu Ulice (mnozí jí doteď nevěří, že je rodilá Češka), teď si ji zamiluje jako docentku profesorku Dobromilu Dočistilovou. Tereza Bebarová se zhostila legrační postavičky v novém díle Babovřesk, který jde na začátku příštího roku do kin. Mrkněte na video!

„Zdeněk mi jednoho krásného dne zavolal, jestli bych si nechtěla zahrát postavu, které se říká Nesmysl (nemá totiž smysl pro humor), mluví se o ní už ve druhém díle a je to taková kožená, namistrovaná dáma, trochu kreatura, se kterou se to v Babovřeskách tak trochu zvrhne. Nebudu samozřejmě prozrazovat jak. Nabídku na natáčení jsem přijala, protože mám Zdeňka moc ráda a taky mě baví komické role, kterých je jako šafránu,“ řekla o roli manželky ministerského úředníka Dočistila Tereza.

Zdeněk Troška o její postavě prohlásil, že by ji nechtěl doma ani vycpanou. A Bebarová souhlasí.

„Myslím, že když se má milá profesor, doktor Dobromila Dočistilová, kandidát věd, objeví na plátně, divák bude mít pocit, jako by ho píchla vosa,“ dodala herečka, která se těší, co na její výkon budou říkat kamarádi, ale i věrní diváci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám