Hlavní obsah
Článek

Jednu z nejočekávanějších filmových premiér, sci-fi Interstellar, si nenechala ujít řada známých tváří. Ve filmu dojde ke klimatickým změnám a blíží se konec světa. Skupina výzkumníků má proto úkol najít jinou planetu pro život.

Co by české hvězdy dělaly, kdyby měl za pár dní přijít konec světa? Marta Jandová (50) by se opila s rodinou, Kristina Kloubková by s rodinou odjela k moři, kde by si užila poslední sex, Bára Kodetová (53) by se chtěla neustále objímat se svými dcerami a Zdeněk Style Hrubý (52) by si užil sex s přítelkyní a pak by se pořádně opil.

"Byla bych s dcerou Jasmínou a přítelem Karlem furt, 24 hodin denně. Plnila bych si sny, okamžitě bych jela do Disneylandu nebo do Egypta k moři, protože Jasmínka nikdy nebyla u moře. A určitě by proběhl i poslední sex," řekla Super.cz před premiérou moderátorka zpráv na Nově Kristina Kloubková.

"Určitě bych byla s rodinou. Neutratila bych peníze, protože by nebylo za co, když bych to za pět dní neměla. Vzala bych rodinu, udělali bychom hostinu, vypili všechny zásoby vína a objímali bychom se až do konce. Chtěla bych si naposledy užít lásku," prozradila zase zpěvačka Marta Jandová.

Zdeněk Style Hrubý v tom má také jasno. "Pomiloval bych naposledy svoji přítelkyni, pak bych udělal obrovskou párty, kde bych se rozloučil s rodinou a kamarády. Vlastně bych byl tak opilý, že už bych se nemusel ani probouzet," usmívá se skladatel a zpěvák.

Lásku by rozdávala herečka Bára Kodetová. "Objímala bych svoje děti a svého partnera. Nedělala bych nic jiného, než je hladila. Snažila bych se přijmout fakt, že to v tomto těle končí a doufala, že život někde pokračuje dál," uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám