Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U dcery Jitky Asterové (64), mladé herečky Anny Linhartové, jsme zvyklí na ty nejvýstřednější účesy. Podobný měla i ve filmu Pohádkář, v němž hraje dceru titulní postavy v podání Jiřího Macháčka. "Začalo to tak, že jsem na natáčení přišla se zbytky růžové, na kterou jsem měla vlasy obarvené," začala vysvětlovat Anička.

"A ono se to panu režisérovi zalíbilo pro moji postavu, takže místo toho, abychom růžovou vymývali, naopak se dobarvovalo a podle toho, jak moje postava stárla od čtrnácti do osmnácti, přidávaly se další barvičky jako modrá, oranžová nebo stříbrná," pokračovala.

Nyní je Anička, původně zrzka, platinově blond. "To vzniklo díky focení pro jeden módní časopis. Chtěli, abych byla blonďatá, že to asi vypadá světověji. Připadám si trochu jako mimozemšťan, ale líbí se mi to, tak jsem u toho prozatím zůstala," vysvětlila.

Díky tomu, že už má zkušenosti s prací modelky v zahraničí, zajímalo nás, zda se při natáčení sblížila s Evou Herzigovou (51), která jí hrála macechu. "Přijde mi, že všechno, co dělá, dělá skvěle. Je skvělá i jako herečka i jako modelka. I jako člověk. Je skoro dokonalá," rozplývala se tak, až nám připadalo, že se do Herzigové zamilovala.

"Ale já se do ní vážně bez legrace zamilovala. Při natáčení jsme se bavily jen lehce, ale zrovna včera jsme měly takovou dlouhou rozpravu. Byla na mně i v divadle, pak jsme se tedy bavily. A je prostě skvělá," uzavřela Anička.

Reklama

Další články

Načítám