Hlavní obsah
Článek

Herečku Zdeňku Žádníkovou jsme vždy znali s dlouhými nebo aspoň s polodlouhými vlasy. Když jsme dorazili na jednu kosmetickou akci, kterou moderovala, nemohli jsme ji hned poznat. Je ostříhaná úplně na kluka. Že by za to mohlo její čtvrté dítě, kluk Jiříček, kvůli kterému už neměla ani čas se česat?

"Tak to úplně nebylo, ale před týdnem jsem oslavila čtyřicetiny a s manželem jsme si řekli, že by to chtělo nějaký střih. Lidi dělají různé změny, ale my zůstali u opravdového stříhání," smála se Zdeňka. "Jsem nadšená, že se ráno opravdu nemusím česat a stačí mi pohodit hlavou," dodala.

Česání si tedy zjednodušila, ale nás zajímalo, zda má s takovou spoustou dětí nějaký čas sama na sebe. Kromě patnáctiměsíčního Jiříčka má herečka tři starší dcery. "Času je minimálně, nemám žádnou suitu chův, ale Jiříček už vyrůstá, u nás berou v mini školce děti už od dvou let, takže ten čas, kdy jsou děti v různých školních a předškolních zařízeních, můžu věnovat i sobě. Už se k tomu blížím," vysvětlila.

Zdeňka neměla prakticky žádnou mateřskou dovolenou. "Nikdy jsem ani pracovat nepřestala, do osmého měsíce jsem zkoušela, odpremiérovala jsem představení v Dejvickém divadle a v září jsem opět do všech představení nastoupila. Říkám, že jsem ta nejzodpovědnější herečka, která rodí děti od června do srpna a v září se vrací na jeviště," smála se s nadsázkou Žádníková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám