Hlavní obsah
Článek

Když jsme s herečkou Pavlou Vitázkovou (45) mluvili naposledy, bylo to v akvaparku a její postavy v bikinách jsme se vyloženě lekli. Byla kost a kůže, žebra jí lezla tak, že by z fleku mohla dostat roli vězenkyně v koncentračním táboře. Za vše mohlo její mateřství, s dcerou se vůbec nevyspala.

Nyní Pavla vyrazila do Prahy do salonu svojí kamarádky a my mohli s potěšením konstatovat, že už zase vypadá k světu. A nebylo to jen volným oblečením. "Já vám ale slibovala, že přiberu. Mám nahoře pět nebo šest kilo. Měla jsem nervy z toho, že malá nespala. Byla to obrovská životní změna a tělo to odskákalo. Nebylo to nic chtěného, na čem bych si zakládala. Je fajn, že se člověk vejde úplně do všeho, ale zase vám chybí energie," řekla Super.cz.

"Přibírání šlo samo, díky tomu, že se o něco víc vyspím a normálně jím. Už se zase naopak musím víc hlídat. Takhle mi to stačí. I když oblečení mám hodně variabilní, protože jsem si nakoupila spoustu věcí v pase na gumu. Tepláky jsou moje záchrana. A já si stejně na oblečení nikdy moc nepotrpěla, kalhoty za dvě stovky mi stačí," smála se Pavla.

Dnes už Pavla vynervovaná není. "Člověk si zvykne na to, že má dítě a hlava už to přijme. Zajely jsme si nějaký systém a už jsme parťačky, známe se a rozumíme si. Dítě je hotová bytost už od začátku. A chvíli nám trvalo, než jsme se sehrály," uvědomuje si herečka, která se nyní objevuje hlavně na divadelních prknech a v Brně začíná zkoušet dvě nová představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám