Hlavní obsah
Článek

Poprvé od narození dcery Terezky vyrazil Vašek Noid Bárta (43) na pořádný mejdan. I když se zpočátku dušoval, že pít na narozeninové oslavě Divadla Kalich nebude, dodržet se mu to nepodařilo, vzhledem k tomu, že všichni kolegové, s nimiž se dlouho neviděl, s ním chtěli dceru zapít. Po kombinaci piv a pár panáků si raději před půlnocí zavolal želvy.

A jak Vašek své otcovství vnímá? "Ptají se mne na to všichni. Je to nádherný pocit, Je to nejvíc. To dítě člověku úplně změní život a veškeré věci, které jsem dřív řešil, třeba jaké auto si koupím, jsou všechno kraviny. To nejdůležitější je, abych uživil svoje dvě holky, a tím mám svůj životní úkol splněný," tvrdí zpěvák.

Což zřejmě znamená, že bude brát všechny kšefty, které mu budou nabídnuty, i tzv. holírny. "Klidně. Ale já se za to nestydím. Jsem zpěvák, živím se tím a živit se nadále chci. Zedník si taky nevybírá, jestli udělá rustikální, anebo moderní koupelnu. Taky bere všechno. A mne naštěstí v hudbě úplně všechno baví, od metalu přes pop a muzikálové písničky až k folklorní hudbě, kterou jsme teď udělali na desku s tátou. Ale nejlíp se platí v popu," vypočítal.

Noid se nám také pochlubil, že už zvládá i leckteré věci kolem miminka úplně sám. "Mám za sebou premiéru, Terezku už jsem přebaloval, a není to vůbec nic těžkého. Koupal jsem taky, ale to ještě s asistencí, protože se bojím, jak ještě neumí zvedat hlavičku, aby se něco nestalo. Navíc je extrémně malinká, když se narodila, měla 48 centimetrů, teď už má půl metru. A ten pocit, když ji držíte v rukou, bojíte se, že se jí něco musí stát. Ale ona je silná holka. A vlastně jsem měl už trénink na čivavách," smál se Noid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám