Hlavní obsah
Článek

Americký zpěvák Stevie Wonder má osm dětí, ale už příští rok zvýší tento počet na jedenáct. Čtyřiašedesátiletý hudebník totiž oplodnil svou přítelkyni Tomeeku Robyn Bracy, která s ním čeká rovnou trojčata. Loni přitom porodila Wonderovi jeho osmého potomka.

„To je Stevieho mechanismus vlastního štěstí. Nevím o tom, že by si nějak dopředu stanovil to, že bude mít zrovna jedenáct dětí a k tomu ve svém věku trojčata, ale není to ani tak, že by z toho neměl štěstí nebo že by si ty děti nemohl dovolit,“ uvedl Wonderův kamarád pro New York Post.

Stevie byl dvakrát ženatý, děti má s druhou manželkou a čtyřmi dalšími ženami. Tomeeka mu porodila osmého potomka a příští rok přivede na svět devátého, desátého a jedenáctého. Nejstarší Aishe je devětatřicet, nejmladší potomek má rok.

„Aisha si svého otce docela užívá, chodí spolu na obědy a žertují. Také synovi Mumtazovi hodně pomáhá s jeho hudbou a rád o něm mluví, jak je velice talentovaný. Ví dobře, že být otcem je práce na plný úvazek, a teď, když je trochu starší, cítí mnohem silněji, že je zodpovědný za tento úkol a nechce žádné z dětí zklamat,“ dodal zdroj v rozhovoru pro New York Post.

Reklama

Další články

Načítám