Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodského herce Seana Beana neodradily od vidiny šťastného manželství ani čtyři zkrachovalé vztahy. Přestože úřady neustále zahlcuje žádostmi o sňatky a rozvody, v 55 letech se rozhodl vstoupit do další životní etapy.

Představitel Boromira z trilogie Pán prstenů a padoucha z bondovky Zlaté oko si jako manželku s pořadovým číslem pět vybral o 26 let mladší Ashley Moore, která Beanovi důvěřuje navzdory tvrzení jeho exmanželek, které prohlašují, že si s ním prožily peklo.

Svatební slib už zná hvězda seriálu Hra o trůny nazpaměť a s dalším sňatkem rozhodně neotálí. Sean Bean požádal Ashley o ruku po ročním randění a věří, že popáté mu to vyjde. Jeho nejdelší manželství však trvalo jen sedm let.

Poprvé se Sean Bean ženil už ve svých jednadvaceti letech, kdy si vzal Debru James. Druhým sňatkem v roce 1990 zpečetil vztah s Melanie Hill, která je matkou jeho dcer Lorny a Molly. Třetí manželka Abigail Cruttenden mu porodila Evie a prozatím poslední oficiální vztah prožil v letech 2008 - 2010 s Georginou Sutcliffe.

Reklama

Další články

Načítám