Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Vítová (40) nepatří do skupiny maminek, které obzvlášť řeší, jestli se jejich potomek vyvíjí podle standardních ukazatelů.

„Každé dítě je na tom jinak, někdo chodí v desíti měsících, někdo si dává na čas a chodí až v patnácti měsících. Tohle vážně neřeším,“ říká Česká Miss 2009, která si je ale dobře vědoma toho, že co se týká váhy, tak její dcera Anetka stejně staré děti výrazně převyšuje. „Je napřed ve výšce a ve váze. Oproti svým vrstevníkům je velká a, jak to říct kulantně, tlustá,“ smála se Iveta. Zajímali jsme se o to, jestli slavná maminka své dceři neujídá z talíře. „Ty její jídla opravdu nejím. To jsou tak ošklivý jídla, které bych nejedla," rozesmála se.

Modelka ale boubelatost své dcery nijak dramaticky neprožívá. „Všichni mě ubezpečují, že se vytáhne, až začne chodit. Mně je to ale úplně jedno. Jsem hlavně ráda, že je zdravá,“ usmívá se Iveta. Lutovská opravdu může být klidná, pokud Aneta zdědí jen polovinu genetické výbavy po své mamince, tak bude mít postavičku jako lusk. „Já jsem byla v jejím věku ještě tlustší, takže jsem klidná,“ směje se Iveta.

Reklama

Další články

Načítám