Hlavní obsah
Článek

Miley Cyrus (31) asi nebude zrovna partie, kterou by si rodiče pro svého syna vysnili. Zvláště tehdy, pokud jimi jsou bývalý kalifornský guvernér a herec Arnold Schwarzenegger (76) a uznávaná novinářka Maria Shriver (58). Právě jejich syn má totiž blízko k rebelující zpěvačce, která na koncertech roztahuje nohy do publika a provokuje obřím nafukovacím penisem.

Paparazzi v pátek jednadvacetiletou zpěvačku přistihli, jak odchází z losangeleského apartmánu stejně starého Patricka Schwarzeneggera. O románku této dvojice se přitom spekulovalo už v roce 2011. Že by na dávné sympatie znovu navázali? Miley s Patrickem údajně v jeho bytě strávili několik hodin a poté, jako by nic, ona v hučce a mikině s Mickey Mousem zase odešla.

Předtím, než to spolu před třemi lety poprvé zkusili, přitom Patrick randil s nejmladší dcerou Bruce Willise a Demi Moore Tallulah, přesto mu to nebránilo veřejně projevit své úmysly: „Mé oči se zaměřují na Miley,“ klidně přiznal v tehdejším rozhovoru pro Details Magazine. Miley si následně sehnala na Patricka číslo od společné kamarádky Seleny Gomez, ale u pár schůzek to údajně tehdy skončilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám