Hlavní obsah
Článek

Už téměř sedm týdnů uběhlo od porodu prvního děťátka herečky Evy Mendes (50). Kráska s kubánskými kořeny dceru přivedla na svět v losangeleské nemocnici, ale porod se jí i jejímu partnerovi Ryanu Goslingovi (33) podařilo několik dní tajit. Stejně tak dceřino jméno se svět dozvěděl až se zpožděním. Eva zkrátka patří mezi hrstku hollywoodských celebrit, které si hlídají soukromí a po medializaci neprahnou. V pátek se herečka konečně jako novopečená maminka ukázala venku.

Z bezpečí domova od malé Esmeraldy ji ‚vyhnal‘ až lákavý kšeft - natáčení reklamy. A je jisté, že holčička na chvíli zůstala v péči někoho jiného než rodičů. Gosling se totiž momentálně nachází v Atlantě, kde natáčí nový snímek The Nice Guys s Russellem Crowem a Kim Basinger.

Na hereččině postavě už prakticky nejsou patrné známky po těhotenství. Nejdřív se sice zahalila do květovaných šatů a volného svetru, ale odpoledne již dala na odiv své křivky v černých kalhotách. Přestože spolu rodiče malé Esmeraldy randí už tři roky a svou lásku zpečetili potomkem, na prstě se hvězdě snímků Hitch: Lék pro moderního muže či thrilleru Noc patří nám zatím žádný zásnubní prsten netřpytí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám