Hlavní obsah
Článek

Lindu Vojtovou (38) sice požádal o ruku její přítel Jamison Ernest před víc jak půl rokem, zatím to ale nevypadá, že by mělo dojít ke svatbě do roka a do dne od zasnoubení.

Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek ve světě prý nemá na svatbu vůbec čas. Nejvíce ji teď zaměstnávají lukrativní pracovní zakázky a přípravy na koncert jejího dědečka Vadima Petrova, který proběhne 18. listopadu ve Smetanově síni Obecního domu. „Jsem tak pracovně vytížená modelingem a koncertem, že na další plánování není čas,“ svěřila se Super.cz Linda.

Modelka a její snoubenec nejsou jedněmi z těch, kteří by plánovali příliš dopředu, a tak jejich den D proběhne spontánně a nečekaně. „Nakonec možná uděláme rychlou akci. Nečekaně vyrazíme na nějaký víkend a vezmeme se a pak uspořádáme nějakou velkolepou párty v Čechách i v New Yorku, aby naše rodiny nebyly smutné,“ říká Linda.

Zatím to vypadá, že modelka řekne hudebnímu producentovi ano na nějakém ostrově v Karibiku. Pokud opravdu dojde ke svatbě na pláži, tak prý oblečení nebude příliš řešit. V případě, že dojde k formálnější veselce, tak už má Linda vyhlédnuté svatebky od libanonského módního návrháře Elieho Saaba.

Reklama

Další články

Načítám