Hlavní obsah
Článek

Ještěže platí přísloví, že matka je, na rozdíl od otce, vždy jistá. Syn Vlaďky Erbové (42) totiž není své mamince ani trošku podobný a místo toho jako by z oka vypadl svému tatínkovi Tomáši Řepkovi (50).

Syn uhrančivé modelky, která je označovaná za českou Halle Berry, je díky světlé pokožce, modrým očím a kučeravým blond vláskům jejím naprostým opakem. „Lidi si všímají, že mi není podobný už od doby, co se narodil,“ krčí rameny Erbová, která si už zvykla na to, že její syn Marcus (2) je otiskem Tomáše Řepky a její dcera Viktorka zase jako by z oka vypadla jejímu prvnímu manželovi Zdeňku Bahenskému. „Podle mě nemám tak silné geny, jak se zdá, ale pro mě je důležité, že jsou zdraví,“ smála se Erbová, se kterou jsme si povídali, když vyrazila se svými dětmi na nákupy.

Modelka se velmi často potýká s tím, že ji okolí považuje za chůvu malého Markuse. „Když měl Marcus necelý rok a jeli jsme na kontrolu do Podolí, tak se mě paní zeptala, jak dlouho hlídám, tak jsem jí odpověděla, že je můj. Jak je světlý, tak nevypadá, že je po mamince,“ směje se Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám