Hlavní obsah
Článek

Říká se jí česká Adele, neboť zpěvačka Dannie je - stejně jako světová star - pěkná boubelka a pyšní se nádherným hlasem. A stejně jako Adele se nyní snaží zhubnout. O svá přírodní ňadra velikosti 7 by ale přišla nerada.

"Jsem na ně pyšná, vůbec to ale neřeším, řeší to jen okolí," říká Dannie. "O zmenšení jsem neuvažovala. Moje sestřenice si prsa nechávala zmenšovat a do dvou let je měla zpátky. Nepřibrala, prostě jí to nějak narostlo do původních rozměrů," vysvětluje zpěvačka.

Nyní se snaží zhubnout. Rozhodně ale netouží po mírách modelek. "Nechci být úplně hubená. Chci zhubnout, abych se cítila dobře. Kila dolů jdou hodně pomaličku, vůbec na to netlačím. Dřív jsem to dělala, ale pak jsem si řekla, že přeci neztratím hlas kvůli tomu, že rychle zhubnu," upřesnila Dannie na otevření nového nákupního centra v Praze.

"Momentálně chci zhubnout už jenom asi patnáct kilo, původně to bylo 35 kilo. Když jsem měla kdysi o těch patnáct méně, tak jsem se cítila velmi dobře, tak toho chci docílit zase," dodala Dannie.

Reklama

Další články

Načítám