Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned poté, co skončil koncert Královen popu, kde Markéta Konvičková (29) zazářila nejen díky svému hlasu, ale i díky modelu Jiřího Kalfaře, se vrhla mladá diva do focení fotografií na obal svého vánočního alba. Portréty vznikaly s myšlenkou, aby byly důstojným doplněním desky s velkými světovými vánočními hity s českými texty.

"Málokteré zpěvačce se splní sen nazpívat album s živým orchestrem a ve studiu Českého rozhlasu. Jsem šťastná a zároveň i cítím zodpovědnost vůči producentům projektu, snad nezklamu a výsledek bude v pořádku," říká skromně mladá zpěvačka, které prý právě zpěv s velkým orchestrem nejvíce sedí.

O tom, jak se výsledek povedl, se budeme moci přesvědčit už 8. prosince v sále karlínského divadla na akci Vánoční hvězdy v Karlíně, kde Markéta písně z nového alba zazpívá. Zároveň představí i speciální píseň společně s polskou hvězdou, nastávající manželkou producenta Leška Wronky Halinou Mlynkovou, a mladou kolegyní Elis a pokřtí vánoční maxi singl se sedmi písněmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám