Hlavní obsah
Článek

Zazvonil zvonec a pohádky je konec! Takhle by se dalo vyložit rozhodnutí davu lidí, který vyřkl vůči Agátě Prachařové (38), kdysi bulvární celebritce Česka číslo jedna, možná dost krutý ortel. Volně přeloženo: národ jí vzkazuje: Sbal si svých pár modelkovských švestek a odejdi ze scény, nikdo na tebe už není zvědavý!

Super.cz – a jistě i modelka sama - se takový verdikt dozvěděl, když v rámci článku o tom, že o ní jistý bulvární parazit říká, jak je přestárlá a tlustá, položil čtenářům otázku, zda už je podle nich bývalá dívka skutečně zralá na modelkovský důchod. Že by měla odejít, si myslí drtivá většina z nich, bez půl procenta rovné tři čtvrtiny lidí. Pouze dvacet pět procent z hlasujících by bylo ochotno se na kontroverzní hvězdičku ještě nějaký ten pátek koukat.

A rozhodně nejde o názor pár pomatenců nebo lidí ze sekty antiagušovců: do ankety se zapojilo víc jak 42 tisíc čtenářů. Třeba při průzkumech oblíbenosti politických stran na otázky kolikrát odpovídá i čtyřicetkrát méně lidí než v případě Agáty. A i tak jsou brané jako svaté!

Modelce, která se proslavila ňadry a špulením rtů, hodným kačera Donalda, nepomohlo u lidí možná víc věcí. Jednak její prostořekost, nějaká ta provokace, možná i sem tam nafrněnost, ale třeba i to, když se ukázalo, že do předčasného důchodu odešly také některé prameny jejích vlasů

Kdo bude Agátu živit v důchodu?
Nikdo. Už takhle vypadá dobře živená
7,8 %
Porozhlédne se po nějakém volném miliardáři a rozvede se
71 %
Sponzor, jinak mu nevlastní tatínek Stropnický vyhlásí válku!
3,7 %
Prachař. V noci bude doplňovat zboží do regálů...
17,5 %
Celkem hlasovalo 36335 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám