Hlavní obsah
Článek

Donedávna byla pod křídly agentury Leška Wronky, pána, který před lety investoval ohromný balík financí do rozjezdu kariéry mladičké Ewy Farne (30) (vyplatilo se, ale může za to i nesporný Ewin talent, nejen peníze!), teď ale pochopila, že ho nechce poslouchat, utekla od něj a dosáhla životního úspěchu! Nádherná Gabriela Gunčíková (30) se rozhodla, že si začne řídit svůj život sama a finále je fantastické: už brzy vyjede na turné s šedesáti koncerty po Spojených státech.

„Nějakou dobu o mně nebylo vidu ani slechu. Moc ráda bych vysvětlila proč. Za tři roky svého působení v českém šoubyznysu jsem si uvědomila jednu věc: já sama nejlíp vím, jakým směrem se jako zpěvačka chci ubírat a jaká je definice mě samotné. Nepotřebuji k tomu už názor žádné zastupující agentury ani vydavatelské společnosti. Cestu jsme k sobě stejně nikdy nedokázali najít, protože naše cíle a záměry byly radikálně odlišné,“ napsala fandům Gábina, která se prý postará, aby svobodnou bytostí byla už napořád.

Když jsme ji v posledních letech potkávali na akcích, bylo vidět, že není úplně sama sebou. Byli jsme dokonce svědky situace, kdy dostávala podivné příkazy. Teď si asi oddechla.

„Podařilo se mi nemožné. Malá holka z Kvasic, které každý říkal, že je jen naivním snílkem, zrealizovala svůj sen, se kterým chodila každý večer spát a ráno vstávala. Americká monstrózní kapela Trans-Siberian Orchestra mě přijala do své rodiny jako novou zpěvačku a společně za dva týdny vyrážíme na zimní turné po Spojených státech. Pojedeme přes 60 koncertů po zimních halách od Kalifornie až na Floridu,“ pochlubila se dívka.

Vypadá to, že na rozdíl od jiných tlučhubů v branži, kteří se chlubili, jak spolupracují s americkými hvězdami, nebo manažerů, co slibovali, jak do Prahy přivezou Justina Biebera a snad i bytosti z jiných vesmírů, si dívenka nevymýšlí. Držíme jí palce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám