Hlavní obsah
Článek

Je to sympaťák a má docela zdravé sebevědomí. Nebo přehnané? Hvězdička třetí řady Talentu Patrik Bican (21) alias Reppy, který se nedávno rozešel s kolegyní a přítelkyní v jedné osobě Sharkass, hledá novou holku. „Musí mít velkou trpělivost. Holek není málo, a pokud to se mnou ta slečna má myslet vážně, nesmí koukat na to, že jsem ‚slavný‘,“ tvrdí mládenec. Zástupkyně něžného pohlaví, líbí se vám?

I když slovo slavný dal do uvozovek a prý trochu provokativně vtipkuje, vážně dodává, že má tolik aktivit, že by jeho případná nová láska musela zvládnout i to, že na ni nebude mít tolik času.

„Určitě chci holku, která mě bude brát jako obyčejného kluka. Mám rád slečny, co jsou pohodové, hodné a hlavně samozřejmě k světu. Prostě ty, co jsou hezké od přírody,“ přidává chlapec. Třeba se mu naskytne příležitost a opravdu se s nějakou zajímavou dívkou seznámí i díky Super.cz!

Patrikovi prý zkušenost v talentové soutěži dala hodně. „Odjezdili jsme se Sharkass hodně koncertů a potkali se se spoustou zajímavých lidí,“ dodal Reppy.

Dámy, splňuje Reppy váš ideál krásy?
Má v sobě něco zajímavého
4,4 %
Vždyť mu ještě teče mléko po bradě!
80,1 %
Bude k světu, až dospěje
15,5 %
Celkem hlasovalo 5465 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám