Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovní moderátorku Innu Puhajkovou (38) jsme potkali poprvé od chvíle, kdy na dovolené v Egyptě vystavila na sociální síti svoji sexy fotografii. A ta byla hlavním tématem našeho rozhovoru. Inna se totiž ukázala nahoře bez a v tangách.

"Mně se ta fotka nezdála nijak vyzývavá, byla decentní. Vlna mi zakrývala půlku těla," krčila rameny Inna, a my nevěřili vlastní uším. Jak už by se musela vyfotit, aby měla pocit, že by rozdráždila všechny muže, kteří ji spatří?

"Tahle fotka jistě dávala prostor jisté fantazii, ale nebylo to nic vulgárního," míní bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (52), která je prý momentálně single. Nabídku na více odhalené fotograie už Inna dostala. "Jsou to zhruba dva roky zpátky. Ale zrovna jsem nastupovala na Novu, křížilo se to s prací, tak jsem to nemohla přijmout," vysvětlila.

"Líbí se mi decentní akty, které neodhalují žádná intimní místa. Kde je právě daný prostor té fantazii. Kdyby to bylo něco uměleckého, co by nebylo vulgární, tak bych s tím problém neměla. Určitě bych to raději udělala teď, než za deset let," navnadila Inna případné zájemce o její snímky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám